header
Home Over mij
Uitrusting
Tips & Tricks
Blog

Hi, ik ben Audrey. Geboren in 1974 en opgegroeid in het Westland.

Fietsen is mijn grote passie. Het is bij mij begonnen op 16 jarige leeftijd. Toen kocht ik van mijn zelfverdiende centen een tweedehands racefiets. Een goudkleurige Koga Miyata. In het begin fietste ik ritten in de omgeving maar al snel werden die ritten steeds langer en verder.

Mijn eerste buitenlandse fietsvakantie was in 1992. Het was een georganiseerde reis van Activa tours in Tsjechie. De bagage werd vervoerd en de route was voorbereid. Wat ik miste was vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur. Het jaar daarop ging ik het dus anders doen. Met een groepje van 4 maakte ik een tocht dwars door de pyreneen. Van West naar Oost. Het was een mooie tocht en ik vond het helemaal geweldig. Vanaf dat moment ging ik dus ieder jaar met de fiets op vakantie.

Mijn droom om ooit een grote fietsreis te maken, werd in 2001 werkelijkheid. Samen met mijn broer ben ik toen voor 7 maanden naar Australie gegaan. We hebben een fietstocht gemaakt langs de oostkust en dwars door de Outback. In die tijd ben ik ook met een website gestart om familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn avonturen.

Inmiddels heb ik heel wat landen bezocht op de fiets en mooie reizen gemaakt. Soms met een reisgenoot maar meestal alleen. Het liefst fiets ik in landen die dunbevolkt zijn. Ik vind het heerlijk om door een verlaten landschap te fietsen en soms urenlang niemand tegen te komen. Ook fiets ik graag in berggebieden. Een pittige klim wordt meestal beloond met een geweldig uitzicht. De natuur is daar vaak op z'n mooist.

Naast het fietsen, wandel ik ook graag. Soms wandel ik mee met een georganiseerde wandeltocht maar ik wil ook graag een aantal LAW-tochten lopen. Zo ben ik met het trekvogelpad begonnen. Hierover kan je ook wat vinden op mijn site. 

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan het bekijken van mijn site. Vragen kan je stellen in het gastenboek of via formulier

Audrey